Keni marre pjese ne provimin e pranimit?

-->
    Gulistan Regjistrimet 2019.jpg

About Us

Kolegjet Gulistan u hapen si nje një investim vizionar që nisi në vitin 1993 me Kolegjin “Mehmet Akif” në Tiranë e me pas me Kolegjin “Hasan Riza Pasha” në Shkodër dhe Kolegjet “Turgut Ozal” në Tiranë e Durrës.

MISIONI jone eshte që çdo nxënës në përfundim të cilklit arsimor të jetë një qytetar i ri, me dëshirën dhe vullnetin për të kontribuar në zhvillimin e Shqipërisë.