School Name
Oct 10, 2013 12:00:00 am

Vizitat ne Familje

Mesuesit e shkolles sone bene vizita ne familjet e nxenesve te shkolles  duke shfrytezuar pushimin e kurban bajramit dhe fund javes . U bene 60 vizita ne familje ne qytetet me te largeta te Shqiperise. Mesuesit  tane moren  kenaqesi  te shumta  nga mikpritaja e ngrohte Shqipetare.

Ne proçesin mesimor  - edukativ  vizitat ne familje marrin vend  shume te  rendesishem.  Sepse kjo sipas nesh proçesi  mesimor  - edukativ  duhet te qendroje ne  trekembet  familja – shkolla – nxenesi . Ndonjera nga keto n.q.s do te jete e dobet ajo do te ndikonte ne proçesin mesimor – edukativ, vizitat ne familje kane rolin e informimit  te ndarjes  se mendimeve  reciproke. Ne si shkolle kemi pare qe keto aktivitete kane ndikuar ne performancen  e nxenesve . Ne keto vizita  kemi  gjetur mikepritjen  sikur te ishim anetar te shtepise.  Falenderojme  shume  te gjitha  familjet  per  gjithe  ate mikpritje  te madhe qe treguan.