School Name
Nov 01, 2013 12:00:00 am

Programi Vizite Ne Familje Mike

Nxenesit e klasave te 10- ta me qellimin per te perforcuar gjuhen tuke te marre gjate nje viti shkollor bene nje vizite ne Turqi. Siç dihet per te mesuar nje gjuhe ne vendin qe flitet mesohet ,me kete parim  nxenesit bene 1 jave vizite ne nje familje mike. Brenda kesaj jave me qellimin te benin praktike  ata bene  dhe vizita ne qytete dhe vende te ndryshme historike gjithashtu provuan dhe shume ushqime te guzhines turke. Njekohesisht me qellimin per te shrytezuar alternativat per studimet e larta pas shkolles se mesme ata vizituan dhe pane disa universitete. Ky udhetim qe filloj me dileme, me pas ndjesive te kendeshme qe kaluan prane familjeve turke, formoj tek ata nje miqesi te forte.