School Name
Sep 01, 2013 01:00:00 pm

Programi Orientues

Nga datat 1 – 11 shtator si çdo vit u organizua nje program 10 ditor me nxenesit e klasave te 10 – ta. Ne kete program moren pjese te gjithe nxenesit e regjigjistruar. Ne program pati  6 ore mesim paradite,  aktivitete te ndryshme pas drekes dhe studim ne darke. Total u  bene 60 ore mesimi ne gjuhet Anglisht dhe Turqisht. Pas drekes pati aktivitete te ndryshme si shetitje,piknik dhe turne sportiv qe u shfrytezuan pozitivisht nga nxrenesit dhe studim i detyruar ne darke.

Ky program orientues qe nxenesit arriten te marrin ne kete kohe do te jete parapergatitje mbeshtetese  ne fillimin e vitit te ri shkollor