School Name
Sep 20, 2013 05:15:00 am

Programi i mireseardhjes

Programi tradicional I mirëseardhjes së nxënëseve të klasës së dhjetë u realizua këtë vit nga nxënëset e klasës së 12-të.

Qëllimi I këtij programi është të mundësojë ambjentimin sa me te lehtë të nxënëseve që janë larguar për here të pare nga shtëpia dhe ti tregojmë që tashmë janë pjesë e një familje të re dhe të madhe.