School Name
Nov 02, 2013 12:00:00 am

Home Stay

Ky është një program prej 9-të ditësh

 xënëset pjesëmarrëse I kalojnë këto ditë pushimesh pranë një familje turke nëTurqi. Këto janë familje të përzgjedhura dhe kanë njënivel të lartë ekonomiko-kulturor.