School Name
Dec 17, 2016 12:00:00 am

Konkurs

Dje u zhvillua midis kolegjeve KONKURSI I ARTIT DHE I LETERSISE.Grupi i nxënësve të klasave të 12-ta fitoi çmimin e 2-të në këtë konkurs. 
Krenohemi me ju.