School Name
Jan 16, 2017 01:00:00 am

Ekselenca e arsimit global

Dy vajza të kolegjit "Mehmet Akif" janë renditur ndër nxënësit e cilësuar si ekselenca e arsimit global, PISA. Kjo renditje i përket përfundimeve të vitit 2015. Janë pikërisht nxënëset Blerta Lika dhe Xhensila Tanushi të cilat kanë bërë krenarë shkollën e tyre dhe Shqipërinë. Suksese të mëtejshme këtyre vajzave!