School Name
Feb 26, 2015 12:00:00 am

Kampionatin e futbollit

Klasa e 12A fiton per te dytin vit rradhazi kampionatin e futbollit ne shkollen tone “Mehmet Akif Djem”. Ndeshja finale u zhvillua me date 12 Janar 2015 ne ambjentet e shkolles. Ne finale u perballen klasa e 12A dhe 12B pikerisht ekipet perkatese  “CLİQUE” dhe “BLOOD BROTHERS”. Keto ekipe arriten te dilnin ne finale pas fitoreve te marra gjate fazave ne grup,çerekfinale dhe gjysmefinale.Klasa e 12A fitoi me rezultatin 7-4. Diten e neserme ekipi fitues mori edhe kupen e cila u dorezua nga drejtori i shkolles Z.HAKAN YOZGATLI dhe profesori i edukimit fizik Z.BESART  NESİMİ. E njejta perballje u zhvillua edhe nje vit me pare ku triumfoi e 11A e atehershme. Falenderojme shkollen qe zhvilloj kete turne futbolli. Duke na dhene mundesine e perfaqesimit . Pa  diskutim falenderojme ekipet pjesemarrese dhe lojtaret e ekipit fitues duke i  pergezuar ata per kete arritje.