School Name
Feb 26, 2015 12:00:00 am

TE FESTOSH FESTAT JASHT ATDHEUT

Ne datat 27 – 30 nentor 2014 shkolla jone organizoj me nje grup nxenesish nje aktivitet ne Turqi, ajo ishte e ndare ne takime dhe festime. Me te mrbitur ne hotel, duke e parashikuar se do te na priste nje dite e ngjeshur me aktivitete hengrem darken dhe rame per te fjetur. Diten e 28 nentorit e filluam se pari duke shkur ne disa universitete me me ze qe ndodhen ne Stamboll, vizituam ambjentet e tyre komunikuam me drejtuesit dhe stafet e ketyre universiteteve, drekuam se bashku. Por me emocionuesja ishte Darka, morem pjese ne festimet qe konsullate jone kish organizuar me rastin e festave te pavaresise dhe çlirimit, kishte shume pjesemarres, nate vertete e bukur per tu shijuar , takime biseda shterengime duarsh mes miqsh.