School Name
Feb 26, 2015 12:00:00 am

Programi i gjermanishtës

Pas nje pergatitje serioze dhe intensive nga nxenesit e shkolles Mehmet Akif Djem, u zhvillua ne mjediset e kolegjit “Turgut Özal Tirane” programi i pervitshem  i lendes se gjermanishes. Ky program u realizua nen kujdesin e veçante te profesorit te lendes Z.ARBEN VETERNİKU. Programi u moderua nga Orges Rrapaj  me regji te Andi Bardulles. Ne program u perfshine kenge,poezi si dhe pjese teatrale te interpretuara shkelqyeshem nga nxenesit e  shkolles. Ky program erdhi kendshem te publiku ne saje te  nderthurjes se pasionit te profesorit dhe te nxenesve. Duhet theksuar qe ne publik ndodheshin edhe personalitete gjermane ai i arsimit parashkollor dhe i arsimit universitar. Keta te fundit mbeten te mahnitur nga shfaqja. Ne fund te programit  ata  nuk nguruan te shprehnin urimet dhe falenderimet per stafin pergatites.