School Name
Apr 07, 2017 12:00:00 am

Kryetari i Kuvendit viziton ASEF në Kolegjin

“Është kënaqësi që marr pjesë në këtë ngjarje të veçantë,”

u shpreh në ceremoninë e hapjes së ASEF 2017 Z. Ilir Meta, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë.
“E ardhmja kërkon dije dhe ju sot po tregoni se jeni të vendosur për të ecur në këtë rrugë që e çon para vendin,”

u shpreh në fjalën e tij Z. Meta duke inkurajuar nxënësit e shkollave 9-vjeçare “Turgut Özal”, shkollave 9-vjeçare “Turgut Özal” Durrës, MIST, “Hasan Riza Pasha”, pjesëmarrësit e tjerë, prindërit e nxënësve dhe stafin drejtues.
Më pas, teksa juria e ASEF nisi vlerësimin e projekteve, Z. Meta vizitoi stendat dhe bashkëbisedoi me nxënësit.