School Name
Apr 26, 2014 03:05:00 am

7 Mars

Më datë 7 Mars në një nga sallat e universitetin Epoka nxënëset e kolegjit turk “Mehmet Akif” zhvilluan një program artistik organizuar me rastin e  festës së gruas për nënat. Në këtë program pati këngë, poezi, kërcime të ndryshme të cilat krijuan një atmosferë festive, dashurie dhe respekti për për çdo nënë. Për nxënëset, që kontribuan për rëalizimin e këtij programi, pati vlerësime nga drejtoria me dhurata. Programi u përmbyll me një kokteil.