Start date: Oct 08, 2018 12:00:00 am - End date: Oct 08, 2019 12:00:00 am

KONKURSI I ARTIT& LETERSISE 2017

Klasat: Fillore (kl. 4-6), 9-Vjeçare (kl. 7-9), Gjimnaz (kl. 10-12) 

Fushat e Konkurimit: Recitim, Kompozicion, Këngë dhe Vizatim

Për fituesit e secilës kategori do shpërndahen medalje dhe çertifikata

 

Finalet brenda shkollave 2 Tetor - 17 Nëntor 2017

Finalja midis shkollave 16 Dhjetor 2017